![]() |
| Seçenekler | ![]() |
|
|
#1 |
|
AirGunHobby Üyesi
Status: AirGunHobby Üyesi
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
arkadaşlar ben 7 yıl önce avcılıgı bıraktıktan sonra havalı tüfek ve tabancalara merak sardı ve şuanda epey havalı tüfek ve tabancam var bunları sizlerle paylaşmak sizlerden de bilgi alışverişinde bulunmak isterim hangi malzemenin hangi silahta iyi oldugunu havalı malzemelerinin nerelerden alabilecegimiz hakkında bilgi alışverişi yapabiliriz sizleri foruma sohbete davet ediyorum ve bekliyorum
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
AirGunHobby Üyesi
![]() |
merhabalar, bende barutlu tüfekleri bıraktım. sizin gibi havalı tüfeklere merak sardım. ama havalı silahlarda yeniyim. tecrübeleriniz benim için harika olacaktır.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
AirGunHobby Üyesi
![]() |
REMINGTON GENESIS 1000X HAVALI TÜFEK almak istiyorum sizce ne dersiniz?
[Sadece Forumumuzun Üyeleri Linkleri Görebilir.Lütfen Üye Olunuz - TheJackaL. ] [Sadece Forumumuzun Üyeleri Linkleri Görebilir.Lütfen Üye Olunuz - TheJackaL. ] 800 ytl ye satılıyor galiba.en azından fiyat olarak daha uygun bir yer varmı yada uzun ömürlümü? |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Site Yöneticisi
Status: Administrator
Tecrübe Puanı: 1000000
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
remingtonun barutluları da güzel zaten. Arkadaşlar bu arada iişlerim dolayısıyla uzun süredir foruma uğramıyordum. Şu anda biraz sakinleşti zaman buldukca yenilikler yapacağım. iyi forumlar |
|
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
|
|